Commissies

 

Op dit moment zijn er twee commissies aanwezig bij T.S.G.V. Under Par:

 

TSGV Open 2016 Commissie
 

Elk jaar vindt het TSGV Open plaats, een groot open toernooi dat deel uitmaakt van de NSGV toernooienreeks. Om dit grote toernooi te kunnen organiseren, heeft het bestuur de hulp ingeschakeld van een commissie. Hun werk bestaat onder meer uit het bedenken van de inrichting van de dag, het regelen van praktische zaken (sponsors, goodiebags, inschrijvingen, etc.) en het zijn van gastheer tijdens het toernooi zelf.

Natuurlijk zal er ook in 2017 een editie zijn van het TSGV Open. Interesse om mee te helpen aan het organiseren van dit toernooi? Stuur een mailtje naar voorzitter.tsgv@gmail.com en we nemen contact met je op.
 

Huidige commissieleden:

Jolijn Kruijssen
Maarten van Niekerk
Quintin Veldmeijer
Thijs Asberg

 

PR Commissie

Het is ontzettend belangrijk voor de vereniging om goed over te brengen aan studenten wat er allemaal bij TSGV te beleven valt. Om dit allemaal soepel te laten verlopen, hebben we de PR-commissie opgezet. De commissie helpt het bestuur bij het promoten van de vereniging op de universiteit, website, social media en andere plekken waar dit effect heeft.

Lijkt het je leuk om TSGV “Under Par” te promoten en daarmee je CV te verrijken? Stuur dan een mailtje naar pr.tsgv@gmail.com

 

Zodra er een nieuwe commissie wordt opgestart of er een plek vrij komt in de bestaande commissies wordt er een bericht op facebook en op de website geplaatst.

Mocht je interesse hebben om in een commissie plaats te nemen, twijfel niet en neem contact op met: secretaris.tsgv@gmail.com