Bestuur 2017-2018

 

Het huidige bestuur van T.S.G.V. Under Par:

 
Quintin Veldmeijer
 
Functie: Voorzitter
E-mail: voorzitter.tsgv@gmail.com
 
Mijn naam is Quintin Veldmeijer. Ik ben 22 jaar oud en ik ben dit jaar begonnen met de master Finance aan de universiteit van Tilburg. Vanaf mijn tiende ben ik begonnen met golf en beoefen ik de sport met veel plezier. De combinatie van golfen met de gezelligheid op het terras, maakt het zo leuk om actief te zijn bij TSGV Under Par. Samen met de andere bestuursleden hoop ik jullie binnenkort een keer te morgen ontvangen op golfbaan Prise d’eau voor een gezellige golfactiviteit.
——————————————————————————————————————————————————
 
 
Jolijn Kruijssen
 
Functie: Secretaris
E-mail: secretaris.tsgv@gmail.com
 
Ik ben Jolijn Kruijssen, 19 jaar oud en momenteel studeer ik Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast ben ik vaak op de golfbaan te vinden, vandaar ook dat ik dit jaar deel uit maak van het bestuur van de Tilburgse Studenten Golf Vereniging. Als secretaris ga ik ervoor zorgen dat het contact tussen de leden en het bestuur vloeiend verloopt. Ik hoop jullie dit jaar vaak terug te zien op de golfbaan voor een gezellig rondje golf!
——————————————————————————————————————————————————
 
 
Thijs Asberg
 
Functie: Penningmeester
E-mail: penningmeester.tsgv@gmail.com
 
Thijs Asberg is sinds de zomer van 2017 penningmeester van TSGV. Dit is alweer zijn derde bestuursfunctie binnen de vereniging, na een jaar secretaris en een jaar voorzitter te zijn geweest. Toen hij in 2015 merkte dat er geen actieve studentengolfvereniging was in Tilburg, ondernam hij actie en werd initiatiefnemer van de heroprichting van de vereniging. Thijs studeert Econometrie aan Tilburg University. Al jaren beoefent hij met plezier de golfsport. Bij TSGV probeert hij zoveel mogelijk andere studenten hiervoor enthousiast te maken.
——————————————————————————————————————————————————
 
 
Nick Smeulders
 
Functie: Public Relations
E-mail: pr.tsgv@gmail.com

Sinds 1 jaar ben ik actief binnen TSGV Under Par. Zelf ben ik niet al te geweldig in de golfsport, ik vind mezelf meer thuis op het voetbalveld. Desalniettemin kwam ik bij Under par terecht omdat ik zelf graag beter wilde worden in golf. In het jaar dat ik bij Under Par ben gekomen heb ik veel vrienden en contacten opgedaan. Het is dan ook een hechte club waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. Ik kan iedere (beginnende) golfer aanraden om op zijn minst bij Underpar langs te komen en een keertje mee te trainen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen!