Vereniging

 

 

Wat voor activiteiten organiseren we?

Op elke maandagavond is er op Prise d’Eau een trainingsavond. Op deze avond slaan we eerst met z’n allen een balletje op de driving range, waarna we in het clubhuis de avond afsluiten met een borrel en een hapje. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om tegen een laag bedrag een studentenhap te nuttigen vooraf.

Elke maand organiseert TSGV een maandbeker. Een mooi moment om het vele oefenen in de praktijk te brengen. Daarnaast is het een ideale mogelijkheid om andere leden beter te leren kennen.

Zoals elke studentengolfvereniging jaarlijks doet, willen wij in het voorjaar van 2016 weer een Tilburg Open golftoernooi organiseren, waarbij studenten uit het hele land aanwezig zijn. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan andere studentengolftoernooien in Nederland.

 

Wat is de sfeer bij TSGV?

TSGV is een golfvereniging voor studenten. Dit houdt in dat wij de gezelligheid van een studentrijke omgeving combineren met de etiquette op een golfbaan en bovenal het genieten van de golfsport. We hechten daarom veel waarde aan sociaal contact, beschaafd gedrag en een ontspannen sfeer. Van ieder lid wordt verwacht dat zij zich hiernaar gedragen.

 

Wat is onze doelgroep?

De vereniging bestaat voor twee soorten studenten:

Ten eerste de studenten die in contact willen komen met de golfsport. Zij kunnen binnen onze vereniging beginnen met het golfspel en proberen zich te ontwikkelen tot een betere golfspeler. Daarbij hoort plezier hebben in het golfen en eventueel het behalen van het golfvaardigheidsbewijs. Wij proberen deze studenten zo veel mogelijk te stimuleren om hun doel te bereiken en ze een zo comfortabel en prettig mogelijk gevoel te geven.

Ten tweede de studenten die al kunnen golfen en zich bij ons aansluiten om met medestudentengolfers te trainen en te spelen.